Fırat ve Sarıalioğlu'ndan Bakan Soylu'ya ziyaret

Fırat ve Sarıalioğlu'ndan Bakan Soylu'ya ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

Of Kaymakamlığı görevine başlayan Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’yu Ankara’da makamında ziyaret ettiler.

Oflu misafirlerini bakanlıkta ağırlayan Bakan Soylu, Of’ta yapılmakta olan ve yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Sarıalioğlu ve Kaymakam Fırat ile bir süre sohbet etti.

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada: “Kaymakamımız Eyüp Fırat bey ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı tüm Of halkı adına şükranlarımızı arz ediyorum. Allah (C.C.) yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Fırat ise yaptığı açıklamada: “Of Kaymakamlığı görevimize başlamamızın ardından sayın bakanımızı makamında ziyaret ederek kendilerini bilgilendirdik. Sağ olsunlar bizleri kabul buyurdular. İnşallah el birliği ile Of’umuza en güzel bir şekilde hizmet etmenin gayretinde olacağız” dedi.