Başkan Sarıalioğlu’ndan yeni yıl mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, yayımladığı mesajında, 2017 yılının Of’a, Türkiye ve insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Yeni yılın, önümüzde yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımız güzel bir yıl olacağına inandığını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

“Şirin ilçemiz Of’umuzu kültür sanat ve sosyal belediyecilik anlayışı ile örnek gösterileceğimiz bir ilçe haline getireceğimize inanıyoruz. Of, yeni yatırımlarla her alanda standartları yükselen bir kent olacaktır. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Bu duygu düşüncelerle Yeni yılın; barış, kardeşlik ve huzur getirmesini, önümüzde yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımız güzel bir yıl olmasını diliyor, Ofluların, gurbetteki hemşerilerimizin, tüm İslam aleminin yeni yılını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

baskan-sarialioglundan-yeni-yil-mesaji.jpg