Of'ta Öğrencilerin Karne Heyecanı

Of'ta Öğrencilerin Karne Heyecanı

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu başarılı öğrencilere ödül takdim etti.

Okulun konferans salonunda yapılan törene Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Aile Birliği Üyeleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

7300 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM VERİYORUZ

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Rabbime şükürler olsun ki kazasız, belasız bir dönem geçirdik. İlçemizde 1 anaokulu, 15 ilkokul,15 ortaokul, 7 lise 654 öğretmenle 7300 öğrenciye eğitim veriyoruz. Sevgili öğrenciler, çağımız bilgi çağıdır. Bu nedenle okuyan, araştıran bilgi ve becerilerini daima yenileyen; tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetiştirmek istiyoruz. İlçemizde eğitim- öğretimin her alanında başarıyı artırarak devam ettirmek istiyoruz. Akademik alanının yanında sosyal, kültürel, sanat alanda da başarıyı bütün olarak görüyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda her daim yanımızda yer alan sayın kaymakamımıza, sayın belediye başkanımızın, daire amirlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm haberlerimizi kamuoyuna duyuran basınımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MAZLUM MİLLETLER İÇİN DE BAŞARILI OLMAK ZORUNDASINIZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Sevgili gençler sizler sadece sizler için değil mazlum milletler için de başarılı olmak zorundasınız. Onun için çok çalışmalısınız. Hak davanın birer neferleri olmalısınız. Onun farkında olduğunuzu düşünüyorum o nedenle de buradasınız. 15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye çalışanlar hainlere milletimiz fırsat vermedi. İnşallah ülkemizin aydınlık yarınları için çok çalışacaksınız. Sizler çalışacaksınız. Bizler de sizlerin ihtiyacı olan fiziksel ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz, karşılayacağız. Sizleri çok seviyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

21. ASIR EĞİTİM ASRI, BUNU KAÇIRMAYACAĞIZ

21. Asrın eğitim asrı olduğunu ifade eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “19. Asır sanayi asrıydı yetişemedik. 20. Yüzyıl bilişim asrıydı kıyısından ancak yakalayabildik. 21. Asır eğitim asrıdır. Bunu kaybetmeyeceğiz. Ülkemiz bu eğitim davasında başarılı olacaktır. 15 Temmuz’da milletimize şerefsizce saldıranlar ülkemizi büyük tehlike ile karşı karşıya bıraktı. Sizler okuyan anlayan, üreten insanlar olmak için dünyanın gerektirdiği eğitimi almalısınız. Hepimiz bu yolda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN SARIALİOĞLU’NDAN ERKEK ŞUBE BİRİNCİLERİNE ALTIN

Erkek öğrenciler kategorisinde 5. sınıfların birincisi Muhammed Coşkuner, 6. sınıfların birincisi Mustafa Coşkunçelebi, 7. sınıfların birincisi Kadir Kağan Keleş ve 8. Sınıfların birincisi Enes Sami Çakır’a ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından altın hediye edildi.

2016- 2017 Eğitim-Öğretim döneminin 2.yarısı 6 Şubat 2017 tarihinde başlayıp 9 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.