Of Belediyesi karla mücadeleye hazır

Of Belediyesi karla mücadeleye hazır

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, meteoroloji tarafından yapılan kar yağışı uyarılarına karşı karla mücadele ekiplerini hazır bekletiyor.

Meteoroloji'nin bildirdiğine göre 26-27 Ocak tarihleri ile önümüzdeki hafta arasında da iki gün olmak üzere Of İlçesinde 4 gün kar yağışı bekleniyor. Of Belediyesi, ilçe genelinin tümünde etkili olması beklenen kar yağışı öncesinde Kar Mücadele çerçevesinde hazırlıklarını tamamladı.

Kar mücadelesi hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Of Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muhammet Yalçınkaya, bu hafta Perşembe ve Cuma günleri ile önümüzdeki hafta arasında da iki gün olmak üzere 4 gün kar yağışı beklendiğini söyledi.

Meteoroloji’nin kar yağışı uyarılarına karşı, iş makinelerini hazır bekleten Of Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü 7/24 saat esasına göre nöbet tutacak. Of Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muhammet Yalçınkaya, olası kar yağışına karşı iş makinelerini hazır beklettiklerini ifade ederek “Geçen yıl yoğun kar yağışına karşı aldığımız önlemlerle şehir merkezinde ve mahallerimizde sorun yaşamadık. Bu yıl da yapılan uyarılarda Perşembe akşamından itibaren beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi.