529 İdama 529 imza

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen imza kampanyası ile Mısır’da idamına karar verilen 529 kişi için 529 imza toplandı.

Mısır'da 529 kişinin idam cezasına çarptırılmasına sessiz kalmayan Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, düzenlenen etkinlikle haklarında idam kararı verilen 529 kişiye sahip çıktı.

Atatürk Bulvarı’ndan düzenlenen etkinlik kapsamında 529 idam mahkumu için 529 imza toplandı.

Öğle namazını Çarşıbaşı Camii’nde kılan topluluk, Barbaros Caddesi üzerinden Atatürk Bulvarı’nda etkinliğin düzenlendiği alana kadar yürüdü.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye meclis Üyeleri, Partililer ve vatandaşların katıldığı etkinlikte sembolik olarak idamlar canlandırıldı.

Kurulan Darağcına çıkartılan 3 kişinin boynuna idam ipi geçirilerek Of’tan dünyaya idamların durdurulması için mesaj verildi.

Kadın kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun idam kararlarının kaldırılmasına yönelik konuşmalarının ardından İmam Hatip Mehmet Türkyılmaz Hocanın yaptığı dua ile etkinlik sona erdi.