Bakan Soylu Trabzon'u Ankara'da topladı

Bakan Soylu Trabzon'u Ankara'da topladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile Ankara’da değerlendirme toplantısı yaptı.

İçişleri Bakanlığı görevinin ardından Türkiye’nin 40 yıllık baş belası teröre ağır darbeler indiren Süleyman Soylu, görev süresi içerisinde özellikle doğu ve güneydoğu illerine özel bir önem veriyor.

Bu nedenle Trabzon ziyaretlerini ve programlarını kısa süreli ve günübirlik programlarla tamamlayan Bakan Soylu, bir yandan Türkiye’nin en büyük sorunu olan terör sorunuyla uğraşırken bir yandan Trabzon’u da ihmal etmiyor.

Trabzon’un sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcayan Bakan Soylu, önceki akşam Trabzon Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu’nun katıldığı toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ve Trabzon’un diğer ilçe Belediye Başkanları katıldı.

Başkanlardan çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgiler alan Bakan Soylu, milletvekilleri ile birlikte çalışmaları yakından takip edeceklerini ifade ettiği öğrenildi.