Of'ta Yoğun Kar Mesaisi

Of'ta Yoğun Kar Mesaisi

Of'u etkisi altına alan yoğun kar yağışına rağmen, Of Belediyesi ekipleri, durmak bilmeden karla mücadeleye devam ediyorlar.

Of'ta etkisini gösteren kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken Of Belediye ekipleri karla mücadeleye aralıksız devam ediyor. Gelen ihbarlara anında müdahale eden ekipler karla mücadelede etkin rol oynuyor.

Yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları Of'u etkisi altına alırken, Belediye ekipleri yolları açık tutmak için 7/24 gayret sarf ediyor. Belediye ekipleri 26 Şubat 2017 Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle aralıksız çalışmalarını sürdürerek, olumsuz koşulların oluşmaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu​, "Bilindiği üzere ilçemiz yoğun bir kar yağışının etkisi altında, kar öncesi almış olduğumuz tedbirler sayesinde hiçbir sıkıntı ve aksaklıkla karşılaşmadan karla mücadele çalışmalarımızdan dolayı vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. İlçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışından ötürü vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Saat kaç olursa olsun, ekiplerimiz çalışıyor ve hiçbir yolumuzun kapanmaması için mücadele veriyorlar. Of Belediyesinin çalışkan personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. Karla mücadelemiz aralıksız devam edecek" ifadelerine yer verdi.