Of Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Of Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Of Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısın ilk oturumu gerçekleştirildi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın katıldığı toplantıda, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, çalışmalar, projeler ve sorunlar hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya belediye meclis üyeleri ile birlikte, bazı müdürlerde katıldı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat kısa süreli katıldığı toplantıda, Devletin hassasiyeti, terör olayları, alınan önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Kaymakam Fırat; “Maşallah Meclis üyelerimiz arasında Belediye Başkanlığı görevi yapmış çok sayıda kardeşimiz var. Her biriniz ayrı bir tecrübe. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz adına hayırlı kararlar almanızı ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bugüne kadar yapılan çalışmalar, projeler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra Belediye meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek oy çokluğu ile karara bağladı.

Kaymakam Fırat’ın Belediye Meclis Üyelerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu; “Kaymakamımız Eyüp Fırat’a bu güzel ziyareti için ilçem ve meclis üyeleri arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Toplantımızda mahallelerimizde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili konular meclis üyelerimizle beraber yoğruldu. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına çare üretmek için meclis üyelerimizle beraberlik içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hafta boyunca sürecek olan toplantımız ve çalışmalarımız hayırlara vesile olsun inşallah. Alınan kararların Of’umuza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.