Of Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Of Belediyesi yağan etkili kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Of Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri kar yağışının ardından şehir genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Of’un her noktasında aralıksız devam ediyor. Kar temizleme ekipleri ile hazır vaziyette bulunan Of Belediye Başkanlığı, tuzlama ve kaldırım temizleme ekipleri ile kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Merkez cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına şehir genelinde devam edildi.

EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Kar yağışı sonrası tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Ekiplerimiz, buzlanmalara karşı tuz ve temizlik çalışmalarına da devam ediyor. Özverili çalışmalarından ötürü karla mücadelede görev alan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.