Gençlik Of'ta Buluştu

Referandum öncesi AK Partili gençler Of’ta bir araya geldi.

AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 1. Gençlik Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar öncülüğünde hazırlanan toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan’ın yanı sıra, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, AK Parti Dernekpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ersin Akyol, AK Parti Sürmene İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Ali Sürmen, AK Parti Maçka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, AK Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Mahmutoğlu ile Gençlik Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Mahalle Başkanları, ÜNİAK  ve Lise Teşkilatı katıldı.

Ak Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Başkan Bayraktar, Of gençliğinin referandum için hazır olduğunu ifade etti.

Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve Bakan Soylu’nun telgrafının okunduğu toplantıda Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz, İlçe Başkanı Terzioğlu ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu birer konuşma yaptılar.

Gençlik Kolları olarak ilkini gerçekleştirdikleri toplantıya katılımlarından dolayı gençlik teşkilatına teşekkür eden Başkan Bayraktar, tüm gençlik teşkilatının göreve hazır olduğunu ve 16 Nisan’da yapılacak referandumda Evet oyunun en yüksek seviyede çıkması için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.