Ayaz'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Ayaz'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Aşağı Kışlacık Mahallesi Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz, Mahalle Muhtarı Salih Ayazoğlu ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Aşağı Kışlacık Mahallesi Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz ve Mahalle Muhtarı Salih Muhtarı Salih Ayazoğlu Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Ayaz konuşmasında; “Değerli başkanım, yoğun işleriniz arasında bizlere zaman ayırıp samimi olarak ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin en temel sorunu tüm bölgede olduğu gibi yolların bozuk olmasıdır. Hayrat yolu üzerindeki köprü girişimizden köyün sonuna kadar ana yollarımızın durumu gerçekten içler acısıdır. Ayrıca mahallemizin köprü girişi büyük tehlike arz ediyor. Burada birçok kaza meydana geldi. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyoruz. Sizlerin yapacağı çalışmalara bizler de kayıtsız kalmayacağız. Mahallemizin hayırsever iş adamlarını harekete geçirerek bizler de elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da; “Sayın başkanın ve muhtarımızın ziyaretlerinden memnun oldum. Mahallelerimizde büyük tehlike arz eden ana yolların istinat duvar çalışmalarına en kısa zamanda başlayıp, dar yerlerin genişletme ve betonlama konusunda imkânlar doğrultusunda gerekli desteği vereceğiz.” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür eden Aşağı Kışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçemizin kaybolmaya yüz tutmuş değerlerini öne çıkarmak, ilçemizin daha iyi tanıtılması ve ilçemizi yukarılara taşımak için bir yıldan beri yürütmüş olduğu proje çalışmaları hakkında yakın bir zamanda başkana brifing vereceğini belirtti. 26 yıl Trabzon, Karadeniz, Türkiye STK’larda vermiş olduğum mücadeleler kazanmış olduğu deneyim ve tecrübeleriyle ilçesine faydalı hizmet etmek için verilebilecek görev ve sorumluluk almaya hazır olduğunu belirtti.