Çanakkale Zaferi'nin 102.yılına yağmurlu kutlama

Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü nedeniyle Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan çelenk sunma töreni sağanak yağış altında yapıldı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü nedeniyle Of’taki kutlama töreni Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapıldı.

Yağmura rağmen tören gerçekleştirildi

Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, çelenk sunma töreni esnasında da devam etti.

Saat 11.00’de düzenlenen törende Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Çelenk sunma töreni İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

Törene Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Jandarma Komutanı Onur Yakan, Emniyet Müdürü Tolga Er, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve bir grup öğrenci katıldı.

Kutlama Programı Ş.A.T. Lisesi’nde yapılacak

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 12.yılı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde düzenlenecek resmi kutlama programı ise 20 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılacak.