Vali Yavuz Of Orman Fidanlığı ziyaret ederek fidan dikti

Of Orman Fidanlığı’nı ziyaret eden Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz, Eskipazar’da bulunan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanında fidan dikti.

Orman Haftası nedeniyle il genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of’ta da etkinliklere katıldı.

Orman Bölge Müdürü Osman Döngez ve Yomra Kaymakamı Hasan Balcı ile birlikte Of’a gelen Vali Yavuz; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Daire Amirleri tarafından karşılandı.

Eskipazar’da Hayrat Viyadüğü alanında bulunan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanına fidan diken Vali Yavuz, daha sonra Of Orman Fidanlığı’nı ziyaret etti.

Fidanlıkta fidan yetiştirme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, fidanlıkta çalışan işçi kadınlarla bir sure sohbet etti.

Vali Yavuz, üretime yaptıkları katkıdan dolayı fidanlıkta çalışan bayanlara teşekkür etti.