Bölgenin genç karatecileri Of'ta kampta buluştu

Bölgenin genç karatecileri Of'ta kampta buluştu

10-15 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da yapılacak Minik Yıldızlar Karate Şampiyonasına hazırlanan karateciler, Of’ta kamp yaptı.

Antalya’da düzenlenecek olan Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası öncesinde Of’ta kamp yapan karateciler, şampiyona öncesi önemli bir hazırlık dönemi geçirdiler.

Of Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Of’ta düzenlenen iki günlük kampa Rize, Trabzon ve Giresun’dan gelen toplam 50 sporcu katıldı.

Ulusoy Lisesi’nin pansiyonunda konaklayan sporcular, yapımı tamamlanan ve henüz hizmete açılmayan Of Gençlik Merkezi’nde sabah, öğleden sonra ve akşam olmak üzere günde 3 seans çalıştılar.

10 - 15 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporcular, ilk dörde girmeleri halinde İstanbul’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda milli takım kadrosunu oluşturacaklar.

Güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Of Belediyesi Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan, “Sporcularımıza iyi bir yükleme yaptık. İnşallah karşılığını da almak istiyoruz. Elimizden geleni yaptık. Artık bundan sonrası nasiptir. Bu kamplar sayesinde çocuklar sürekli ve değişik kişilerle maç yapabiliyor. Bu da onlara önemli bir tecrübe kazandırıyor. Kamptan herkes memnun olarak ayrıldı. Şampiyonaların uzak şehirlerde yapılıyor olması bizler için hem maddi hem de manevi olarak sorun oluştursa da başarı için elinizden geleni yapacağız” diye konuştu.