Zabıta Müdürleri Of'ta toplandı

Zabıta Müdürleri Of'ta toplandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen Zabıta Müdürleri Toplantısı Of Belediyesi’nin ev sahipliğinde Of’ta yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak koordine edilen ve ilçe belediyelerinin zabıta müdürleri ile amirlerinin katıldığı Zabıta Koordinasyon Toplantısı Of Belediyesi’nde yapıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde Of Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Öztürk, Ruhsat ve Denetim Şube Müdürü Hüseyin Yıldız, İlçe Zabıta Müdürleri ve Amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Sarıalioğlu; “Zabıta Teşkilatı belediyelerin aynasıdır. Zabıtanın yapacağı her uygulama halımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru içindir. Zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Gündeminiz yoğun. Bugün burada yerli ve yabancı uyruklu insanların dilenmeleri ve bunun önlenmesi meselesi üzerinde bilgi alış verişinde bulunuyorsunuz. Her işte olduğu gibi bunda da insanların onurlarını kırmadan, onları incitmeden uygulama yapmalısınız” ifadelerini kullandı.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği toplantının ardından katılımcılara Of Belediyesi tarafından yemek ikram edildi.