8.Uluslararası Arapça Şiir yarışması Of'ta yapıldı

8.Uluslararası Arapça Şiir yarışması Of’ta yapıldı Trabzon İlçeleri okulları arasında düzenlenen 8. Uluslararası Arapça Şiir ve Metin Canlandırma Yarışması Of İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

8.Uluslararası Arapça şiir okuma ve metin canlandırma yarışmaları kapsamında Trabzon İlçeler arası yarışmaları Of İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan programa Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, daire amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmaya katılan öğrenci ve onları yetiştiren öğretmelerine teşekkür eden Kaymakam Fırat, yarışmalarda birinci olan ve İller arası yarışmalara katılmayı hak eden öğrencilere ödüllerini verdi.