15 bin TL faizsiz kredi ile iş sahibi oldu

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Projesi ile 15 TL faizsiz kredi kullanarak iş sahibi olan Hüseyin Dereli, düzenlenen törenle işletmesini hizmete açtı.

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan projeler, iş sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük destek sağlıyor.

Projelerden yararlanmak üzere başvuru yapan ve 15 TL faizsiz kredi kullanan Hüseyin Dereli, Köfte Salonu açtı.

Sulaklı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde açtığı işletmesi için düzenlenen törene Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, SYDV Vakfı Müdürü Murat Çakır, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

15 bin TL’yi faizsiz olarak 8 yılda geri ödeyecek olan Dereli, açılışa katılan davetlilere ve kendisine bu imkanı sağlayan KaymakamFırat’a, Vakıf Müdürü Çakır’a ve bu projeleri hayata geçiren yetkililere teşekkür etti.