Başkan Sarıalioğlu'ndan hasta ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan hasta ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Of Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek kendilerine moral verdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası vesilesiyle Of Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan hastaları ziyaret etti.

Ziyarette hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, zaman zaman hastaları ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız, baş tacımızdır. Günlük çalışma tempomuzdan arda kalan zamanlarda hastanemizde tedavi altında bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların dertlerini ve acılarını paylaşıyoruz. Hastalarımızı ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Sağılık insanın en büyük hazinesi. Hastalıkta sağlıkta bizler için. Allah şifasız dert vermesin. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan değerli büyüklerimizin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Rabbim kimseyi sağlığından etmesin. Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.