Sarıalioğlu’ndan tanışma yemeği

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlediği tanışma yemeğinde Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Parti Teşkilat Üyeleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Ali Usta Yemek Salonunda düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, 68 Mahalle Muhtarı, Ak Parti Of İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Basın Mensupları katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Sarıalioğlu, göreve seçilen Meclis Üyelerine ve Muhtarlara başarılar diledi. Of’u el birliği ile yöneteceklerini belirten Sarıalioğlu; “Büyükşehir yasası gereği köylerimiz artık Of’umuzun birer mahallesi. Ağaçseven’den Erenköy’e kadar tüm mahallelerimize en güzel hizmeti verebilmek için çalışacağız. Belediye Meclis Üyelerimizle ve Mahalle Muhtarlarımızla iyi bir koordinasyon kurarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu tanışma yemeğimize katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı konuşmada Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ederek yeni dönemde el birliği ile hareket ederek Of’a kalıcı ve güzel hizmetler sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Akyazıcı da düzenlediği yemek nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.