Engelli öğrenciler spor ve yarışmaya doydu

Engelli öğrenciler spor ve yarışmaya doydu

Of’ta engelli öğrencilere yönelik olarak düzenlenen spor aktiviteleri projesi kapsamında İlk, Orta ve lise öğrencileri arasında spor müsabakaları yapıldı.

Engelli öğrencilere yönelik spor aktiviteleri projesi kapsamında İlk, Orta ve lise öğrencileri arasında spor müsabakaları yapıldı.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Of İlçe Spor Müdürlüğü tarafından “Of’ta Sporda Engel Yok” sloganıyla düzenlenen engelli öğrenciler spor müsabakaları HMB Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor salonunda yapıldı.

Spor müsabakalarına İlk ve Ortaokul engelli öğrencileri yanı sıra Yakup Türköz Okulu öğrencileri, Beyaz Umut Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler katıldı.

Yarışmalarda üçüncü olan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, ikinci olan öğrencilere Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve birinci olan öğrencilere Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından madalyaları verildi.

Öğrencilerle birlikte dart atma ve halat çekme yarışmaları yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Enerji dolu genç kardeşlerimizi hem eğlence, hem yarışma gibi bir organizasyonda bir araya getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğümüze ve Özel Eğitim Okullarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.