İsmail Yıldırım İlkokulu'nda 23 Nisan şöleni

İsmail Yıldırım İlkokulu'nda 23 Nisan şöleni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Of İsmail Yıldırım İlkokulunda düzenlenen programda öğrenciler hem gönüllerince eğlendi hem de eğlendirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İsmail Yıldırım İlkokulunda düzenlenen törenle kutlandı.

Çocuk Bayramı kelimesinin tam anlamıyla yaşandığı programda öğrenciler hem gönüllerince eğlendiler hem de programı izleyen velilere ve davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Günün anlam ve önemine uygun konuşma yapan İsmail Yıldırımı İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan; “Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, yeni bir devlet olmanın yolunu açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. Yılı hepimize kutlu olsun” ifadelerini kulandı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikte 15 Temmuz Şehitlerimizin tanıtıldığı anlarda başta Başkan Sarıalioğlu ve protokol üyeleri olmak üzere tüm izleyenler duygu dolu anlar yaşadılar ve gözyaşlarına hakim olamadılar.

Programda öğrencilerin hazırlayıp sunduğu piyesler, tiyatro gösterileri, halkoyunları ekibi, öğrencilerin okuduğu şiirler yer aldı.

Program sonunda ilçe genelinde düzenlenen şiir yarışmalarında birinci olan Hediye Zeynep Yazıcı, ikinci olan Ecrin Rana Aydoğdu ve üçüncü olan Nurgül Tarakçı ödüllendirildi.

Programa Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Başsavcısı Hüseyin Arıkan, Jandarma Komutanı Onur Yakan, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul İdarecileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.