Başkan Sarıalioğlu, Kazanan Aziz Türk Milletimiz Olmuştur

Başkan Sarıalioğlu, Kazanan Aziz Türk Milletimiz Olmuştur

Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sonucunu değerlendiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “Milletimiz, yarınlarımız için 15 Temmuz dirilişini 16 Nisan yükselişi ile şahlandırdı. Bu referandum ile ülkemizin geleceğine her türlü tuzağın kurulmasına aracı olan koalisyon hastalığı, Allah’ın izniyle milletimizin feraseti ve dirayeti ile Türk siyasetinden silinmiştir” dedi.

"Yeni ve Güçlü Türkiye, Güçlü Of için hep beraber çalışacağız"

Anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının Türk milletine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Sarıalioğlu, referanduma yüksek düzeyde bir katılım olmasının Türk milletinin geleceğine sahip çıktığının önemli bir göstergesi olduğunu söyledi. Aziz Türk milletinin tarihi bir karar verdiğini vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, sandığa gidip vatandaşlık görevini yerine getiren, “evet” veya “hayır” diyen herkese teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, asil ve aziz milletin vatandaşlık görevini yerine getirdiği demokrasinin bayramı olan bir seçimi daha geride bırakmanın mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Türkiye bugün dünden daha güçlü bir ülkedir. Milletimiz, kardeşlik atmosferi içerisinde sandığa giderek, sivil anayasa için oy kullandı ve tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterdi. Oflular tercihini, daha güçlü ve yeni Türkiye'den yana kullandı. Oflular her seçimde olduğu gibi bu referandumda da %81,58 evet oyuyla bizi tekrar onurlandırdı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye yolunda; iç ve dış ilişkilerde, ekonomide, siyasette, yerel yönetimlerde önümüze çıkan krizleri, zorlukları ve sıkıntıları daha kolay aşarak bilimde, sağlıkta, ekonomide, eğitimde, ulaşımda, kültürde, sanatta, sporda daha hızlı yol alan bir ülke olacağız. 80 milyonluk bir aile olarak, kenetlenerek geleceğe yürüyeceğiz.

Bugün, Türkiye'yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hep beraber şekillendirme zamanıdır. Artık milletin kararına saygı duymak, gereksiz tartışmalardan uzak durmak zamanıdır. Of yeni döneme hazır olduğunu sandıktan çıkan sonuçla bir kez daha göstermiştir.

Türkiye'nin tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olan hedefi için sandığa giden, demokratik hakkını kullanan bütün Oflulara teşekkürlerimi sunarım. Büyük Türkiye yolunda, tüm saldırılara göğüs gererek milleti, devleti, bayrağı ve inançları için dimdik duran halkın adamı Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, bakanlarımıza, milletvekillerimize, siyasi partilerimizin teşkilatlarına ve kalbi Türkiye için atan herkese şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, Cenab-ı Hak’tan birlik ve bütünlüğümüzün daim olmasını niyaz ediyorum "Yeni ve Güçlü Türkiye, Güçlü Of" için hep beraber çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.”