Başkan Sarıalioğlu'nun 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'nun 23 Nisan Kutlama Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan edişinin üzerinden tam 97 yıl geçtiğini hatırlattı.

Başkan Sarıalioğlu, "Ülkemiz tarihinde çok önemli bir yer tutan, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıl dönümünü, yine büyük bir coşku ve heyecanla 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920′de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli ve anlamlı günü yurdumuzda ve tüm dünyada, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" diye ifade etti.