DKBB 2017 Birinci Olağan Meclis Toplantısı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin (DKBB) “2017 Birinci Olağan Meclis Toplantısı”na katıldı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin (DKBB)  "2017 Birinci Olağan Meclis toplantısı" bugün saat 11.00'da Trabzon Novotel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Birlik Başkanı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Birlik üyesi Belediye Başkanları ve İlgili Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nunda katıldığı toplantıda; Birlik encümen üyelerinin seçimi, denetim komisyonu üye seçimi, plan ve Bütçe Komisyonu, 2016 Yılı Birlik Kesin Hesabının Görüşülmesi, 2016 Faaliyet Raporu, Üyeliğe kabul üyelikten ayrılma ve tüzük değişikliği konuları görüşüldü.