Atalay’dan Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Oflu Hemşerimiz Mehmet Atalay, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Basın İlan Kurumu Muhasebe Müdürü Oflu Hemşerimiz Furkan Demircioğlu ve Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Sarıalioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile sohbet eden Atalay, yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu da Genel Müdür Atalay ve beraberindekilere teşekkür etti.