Of Spor Kompleksinin yapımına başlandı

Of Spor Kompleksinin yapımına başlandı

Of İrfanlı Mahallesi Sahil dolgu alanında yapılacak olan Of Spor Kompleksinin yapımına başlandı.

Of Devlet Hastanesi’nin Of İlçe Stadının bulunduğu alanda yeniden yapılacak olması nedeniyle Of İlçe Stadı yıkılacak ve İrfanlı Mahallesi Sahil Dolgu Alanında Spor Kompleksi inşa edilecek.

Yapılacağı alanın netleşmemesi nedeniyle uzun bir süreden beri yapımına bir türlü başlanılamayan Yeni İlçe Stadyumu ve Yeni Devlet Hastanesinin yapımına nihayet başlanılıyor.

ESKİPAZAR’DAN İRFANLI’YA

Eskipazar Mahallesi’nde bulunan Orman Fidanlık alanında yapılması planlanan ancak son olarak İrfanlı Mahallesi Sahil Dolgu alanında yapılmasına karar verilen Of İlçe Stadı ve Spor Komplesinin yapımı başladı.

İhale sürencin ardından yer teslimi yapılan ve zemin etüt çalışmaları tamamlanan kompleksin temeli atıldı.

Özfer İnşaatın yapımını üstlendiği Of İlçe Spor Kompleksi, zemin iyileştirme ve kazık çalışmalarının ardından batı tribününün yapımına başlanıldı.

3 BİN 500 SEYİRCİ KAPASİTESİ

Trabzon Rize Sahil yoluna dikey olarak inşa edilecek olan Stadyumunun deniz tarafındaki ve yol tarafındaki kale arkalarında tribün olmayacak. Protokol Tribünü ise batı tribünün olduğu alanda inşa edilecek.

2018-2019 sezonuna yetiştirilmesi planlanan stadyum 3 bin 500 seyirci kapasiteli olacak. Engelli tribünleri ve her tülü detayın planlandığı stadyumun tamamlanmasıyla Of’a önemli bir değer katacak.

ANTREMAN SAHALARI DA PLANLANIYOR

Stadyumun yapılacağı alanın Spor kompleksine dönüştürülmesi için çalışmalar da devam ediyor. İlk etapta sadece stadın yapılacağı alanda daha sonra Ofspor’un antreman sahaları ve kulüp tesislerinin de yapılması planlanıyor.