Başkan Sarıalioğlu, Ne Olduysa Sizlerin Desteğiyle Oldu

Başkan Sarıalioğlu, Ne Olduysa Sizlerin Desteğiyle Oldu

AK Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Of’ta yaptığı konuşmada; “İçerde ve dışarıda çok düşmanlarla savaşıyoruz. 3 yanımız denizlerle, 4 yanımız düşmanlarla çevrili. İşte bunun için birbirimize sahip çıkmamız çok önemli” dedi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Köseoğlu; “Ak Parti MKYK üyesi olarak buradayım. Ama görevimizin ne olduğu önemli değil. İçinde bulunduğumuz samimiyet ve yaptığımız işi samimiyet ve gayretle yapabilmek önemlidir. Bulunduğumuz ortam ne olursa olsun adam olmak, insan olmak, insanlar için gayret göstermek önemlidir. Biz bulunduğumuz makamları insanlara hayır getirmek üzere kullanabiliyorsak işin sırrı buradadır. Çok şükür ki bunu kendine görev edinen bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan. Yaptığı işlerle dünya siyasetine şunu gösteriyor; Türkiye’yi dikkate almadan dünyaya yön veremezsiniz. Türkiye referandum sürecindeki katkısıyla tarihi bir sürece onay vermiştir. Bunu yapabilmek çok kolay değildi. Çünkü değişiklik ve yenilik insanları her zaman ürkütür. Bu değişiklik Türkiye’nin ayaklarındaki prangaları çözdü. Trabzon geneline bakıldığında Of bir önceki seçimlere göre oyunu arttırdığı için ben Of’a ayrıca teşekkür ediyorum. Biz bu ülkede siyaseti ben diye yapan insanlar değiliz. Ben varsam var, ben yoksam gerisi tufan anlayışında olmadık. Biz samimiyetle ve ihlasla bu ülkenin birliği, dirliği ve devamı için ne gerekiyorsa o olsun da ben olsam da olur olmasam da olur dedik. Bir partiyi sadece iç çekişme bitirir. Biz o samimiyet ve ihlasla birbirimizi sevdikçe ve sahip çıktıkça Ak Parti ilelebet iktidar olacaktır. İçerde ve dışarıda çok düşmanlarla mücadele ediyoruz. 3 yanımız denizlerle, 4 yanımız düşmanlarla çevrili. İşte bunun için biz birbirimize sahip çıkmamız çok önemlidir. Bu sistem insanlara daha fazla kucak açmamızı gerektiren bir sistemdir. Ben Ak Parti’yi Siyasetin Mevlana’sı olarak görüyorum. İnsanları kucaklayan, kuşatan ve gayretle ülkenin geleceği için hizmet eden bir partidir.

ÜÇ BEŞ OY DAHA ALABİLMEK İÇİN ÇALIŞTIK

Of’ta güzel bir referandum süreci geçirdiklerini ifade eden AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu; “Referandum sürecinde gayemiz tekti. Bir, üç, beş neyse oy daha fazla alabilmekti. Şükürler olsun ki güzel bir haber aldık. Önümüzdeki kongrede inşallah Cumhurbaşkanımızın partiye dönüşü şölen şeklinde olacaktır. Referandum bitti ama bu teşkilat içinde iş bitmez. Toplantılar, programlar devam eder” diye konuştu.

NE OLDUYSA SİZLERİN DESTEĞİYLE OLDU

Referandumda elde edilen başarının tüm teşkilat sayesinde olduğunu ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Bu gücü, başarıyı sizin sayenizde kazandık. Ne olduysa sizlerin sayesinde oldu. Biz âcizane bir askeriz, neferiz. Türkiye sevdalısı, Trabzon sevdalısı, Of sevdalısı, bu davaya inanmış gerek insanlığa, gerekse milletimize hizmet etmenin gayreti içeresindeyiz. Dolayısıyla Türkiye olarak bugün geldiğimiz nokta bu asil milletin duruşu sayesinde, bu davaya olan inancı sayesindedir” dedi.