Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Of'ta Coşku ile Kutlandı

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Of'ta Coşku ile Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. İnci yıl dönümü, Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde, Of Belediye Meydanı’nda ve Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törenler ile kutlandı.

Düzenlenen törenlere Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Onur Yakan, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törende, Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı Okundu. Yoğun yağmur yağışı nedeni ile tören Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam ederken burada törenlerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel; 19 Mayıs'ın tarihimizde ki önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirerek, “Bütün umutların tükenmeye başladığı bir anda, Atatürk ve silah arkadaşlarının milletin iradesi ile birlikte kazandığı büyük zaferi,her şeyin başlangıcı olan 19 Mayıs tarihini siz değerli gençlerimiz ile birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Demirel’in konuşmasının ardından tören okunan şiirler, halk oyunları gösterileri ve genç sporcuların gösterileri ile devam ederken, tören sonunda ilçe genelinde çeşitli yarışma ve müsabakalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve madalyaları Protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98. Yıl dönümü kutlamaları daha sonra sona erdi.