Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Oflu şehit aileleri ve gaziler Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.

Hayrat yolu üzerinde bulunan Dere içi tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve eşi İpek Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Özbek, İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Müftü Recep Onat, Daire Amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Ezan-ı Muhammediye’nin ardından dualar okunarak hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin ardından programın ev sahibi Kaymakam Eyüp Fırat; bu mübarek günde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte bir arada olmaktan bulduğu mutluluğu dile getirerek; “Ramazan birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ayıdır. Ramazan ayı dolayısıyla toplumun birçok kesiminin düzenlemiş olduğu iftar programlarına katılıyoruz. Ama bugün sizlerle birlikte yaptığımız iftar programı hem bizler, hem de çalışma arkadaşlarım için ayrı bir önem arz ediyor. Şehitlik cennet ile müjdelenmiş kutsal bir mevkidir” dedi.

İftar yemeğinin ardından protokol üyeleri şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti. Şehit aileleri ile görüşen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’da, ihtiyaç duydukları her anda Of Belediyesi’nin tüm imkânları ile yanlarında olduğunu belirtti.