Başkan Sarıalioğlu LYS'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Sarıalioğlu LYS'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 10 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LYS maratonu öncesi öğrencilere başarılar diledi.

Üniversiteye girişte ikinci aşama olan ve 10 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LYS maratonunda ter dökecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, LYS’ye girecek olan öğrencilere uyarılarda bulunarak sınav süresince heyecanlanmamalarını istedi.

10-11 Haziran ile 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve öğrencilerin büyük emek harcayarak hazırlandıkları bu önemli sınavı bir ölüm kalım sınavı olarak görmemeleri ve bu düşünceyle o sınava girmemelerini isteyen Başkan Sarıalioğlu “Gençlerimiz bu hafta sonu ve gelecek hafta sonu önemli bir sınav için ter dökecekler. Onlar kendileri için çok önemli olan bu sınavda ellerinden geleni yapacaklar inşallah. Yeter ki sınavdan korkmasınlar, iyimser olsunlar ve her zaman olumlu düşünsünler. Rabbim hepsinin hakkında hayırlısını nasip etsin. Mesleklerini, dolayısıyla geleceklerini belirleyecek, geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS’de başarılı olacaklarına inanıyor, yaz tatiline girecek olan tüm öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum” dedi.

ygs.jpg