Of Muhtarlar Derneği iftarda buluşturdu

Of Muhtarlar Derneği iftarda buluşturdu

Of Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği Muhtarları Of’un idari yönetimiyle buluşturdu.

Of Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği Muhtarları Of’ta görev yapan idari amirlerle buluşturdu.

Çamburnu Hancıoğlu tesislerinde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Bölük Komutanı Onur Yakan, Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, Muhtarlar Derneği Başkanı Tahir Bulut, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis üyeleri ve Of Belediyesi Daire Amirleri katıldı.

Muhtarların hizmetin ilk kademesi ve temel taşı olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Muhtarlarımızla el ele vererek gönül birliği içinde ilçemize hizmetin en güzelini, en mükemmelini sunmanın gayreti içindeyiz. Sizlerle ve halkımızla kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde ilçemizi emin adımlarla hedefe taşıyoruz. Of’u daha yaşanabilir, örnek bir ilçe haline getirme noktasındaki destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Davetlerine icabet eden başta Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Of Muhtarlar Derneği Başkanı Bulut; "Mahallesi için gecesini gündüzüne katan değerli muhtar arkadaşlarımızla bir arada oruç açmak için düzenlediğimiz bu güzel iftar soframıza konuk oldukları için sayın kaymakamıma, sayın belediye başkanıma, komutanıma, emniyet müdürüme, daire amirlerime, muhtar arkadaşlarıma ve değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel birlikteliklerimizi devam ettireceğiz. Kapısını ve yüreğini her zaman bizlere ve halkına açan başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve ekibine de teşekkür ediyorum. Sizlerle iftar sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah oruçlarınızı ve ibadetlerimizi kabul etsin." diye konuştu.