Başkan Sarıalioğlu Rehavete Kapılmak Yok

Başkan Sarıalioğlu Rehavete Kapılmak Yok

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Teşkilatıyla, Belediye Meclis Üyeleriyle, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yönetimi ve Belediye Personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Of Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel personel iftar yemeği bu yıl geniş katılımla yapıldı.

Sahil Hasbahçe Tesislerinde düzenlenen yemeğe Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları, Belediye Daire Amirleri, Belediye Personeli, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri,  ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatı, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu ve Saadet Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yönetiminin yer aldığı yemekte birlik ve beraberlik olgusuna işaret edildi.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile birlikte yemeğe katılanları tek tek selamladı.

Başkan Sarıalioğlu, yaptığı konuşmada, amaçlarının birlik ve beraberliklerinin ne kadar güçlü olduğunu herkese göstermek olduğunu belirterek, "2014'ten bugüne, Oflu vatandaşlarımızın hizmetine birlikte koştuğumuz, değerli, teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin. Ülkesine hizmet aşkıyla yoluna emin adımlarla ilerleyen bir partinin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bu zafer sarhoşluğu, tüm seçimleri kazanmamız bizleri rehavete sokmamalı diye düşünüyorum. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Önemli olan bu. Bugün bir çok yerde ülkemiz, cumhurbaşkanımız üzerinden algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Biz bunlara kanmayacağız. Çünkü biz şunu biliyoruz. AK Partinin felsefesinde bir seçim bittiği zaman diğer seçim başlamıştır. Ülkemiz için, baş koyduğumuz davamız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemize, ilimize, ilçemize sahip çıkmak istiyorsak, yolumuzdan asla ve asla şaşmamalıyız" dedi.