Başkan Sarıalioğlu'ndan İftar Sofrasına Davet

Başkan Sarıalioğlu'ndan İftar Sofrasına Davet

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 24 Haziran Cumartesi günü Of Çarşıbaşı Büyük Cami Meydanında düzenlenecek olan Geleneksel Toplu İftar Sofrasına tüm vatandaşları davet etti.

Of Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar sofrası yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapabilecek bir şekilde Of Çarşıbaşı Büyük Cami Meydanında 24 Haziran Cumartesi gerçekleştirilecek. Of Belediyesi her yıl başarıyla gerçekleştirdiği ve tüm misafirlerin takdirini aldığı iftar organizasyonu için hazırlıklara başladı.

Geleneksel İftar Sofrasına tüm Oflu vatandaşların davetli olduğunu söyleyen Başkan Salim Salih Sarıalioğlu,"İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Biz de bu bağlamda her yıl büyük bir katılımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir iftar organizasyonu düzenliyoruz. Gönül soframızı tüm ilçemizle paylaşıyoruz. Ramazan ayının bereketini hoşgörü ve sevgi içerisinde bir kez daha hep birlikte paylaşmak için Geleneksel Toplu İftar Soframıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, bu anlamlı günler vesilesiyle Yüce Allah’tan birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hayırlı Ramazanlar" dedi.

240620172.png