Oflular son iftar sofrasında buluştu

Oflular son iftar sofrasında buluştu

Of Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Halk İftarı, Ofluları son iftarda bir araya getirdi.

Of Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel halk iftarı bu yıl da Ofluları aynı iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazanın son akşamında Of Çarşıbaşı Camii yanında düzenlenen iftar programına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Of Esnafı ve Of Halkı katıldı.

Of Çarşıbaşı Camii Müezzini Ömer Tellioğlu hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ile ilgili açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu; “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz iftar buluşmasında kıymetli Oflu hemşehrimiz ile ramazan-ı şerifin son iftar programında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve vecdin doruğa ulaştığı Ramazan ayının son gününü idrak ettiğimiz, bir taraftan da bayrama kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Böylesi büyük, güçlü ve birbirine yürekten bağlı bir ailenin parçası olmakta bir kez daha gurur duyduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmak temennisiyle ramazan bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın Of'umuza, Trabzon'umuza, Ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akşam ezanının okunmasıyla son oruçlarını birlikte açan Oflular, iftarın ardından yapılan duaya hep birlikte amin dediler.