Bayramlaşma töreni Of Belediyesinde yapıldı

Bayramlaşma töreni Of Belediyesinde yapıldı

Ramazan Bayramı nedeniyle Of Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni Of’u buluşturdu.

Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı, kutlanan Ramazan Bayramı ile sona erdi.

Tüm Ülke genelinde olduğu gibi Of’ta da Ramazan Bayramı, kılınan bayram namazı, yapılan bayramlaşmalar ve bayram ziyaretleri ile kutlandı.

Ramazan Bayramı Namazı 05.30-6.00 saatleri arasında kılındı. Of Çarşıbaşı Camii’nde kılınan Bayram Namazı öncesinde Of Müftüsü Recep Onat cemaate vaaz verdi.

Bayram Namazının ardından cami içinde ve çıkışında birbirleriyle bayramlaşan vatandaşlar, birbirlerinin bayramını kutladılar.

SARAL DA KATILDI

Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nde kılınan Bayram Namazına Of’un Eski Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Baş Danışmanı olan Oktay Saral, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Müftü Recep Onat da katıldı.

Resmi Bayramlaşma programı ise Of Belediyesi’nde yapıldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Garnizon Komutanı Mustafa Özbek, Müftü Recep Onat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Eski Başkan Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Ofspor Başkanı Olcay Saral, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Personeli ve vatandaşlar katıldı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın izinde olması nedeniyle katılamadığı bayramlaşma töreninde misafirlere çikolata ikram eden Başkan Sarıalioğlu, misafirlerinin tek tek bayramını kutladı.

Belediyedeki bayramlaşma törenin ardından protokol üyeleri Of Polis Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Of Devlet Hastanesini ziyaret ederek buralarda görev yapan Polis, Asker, Sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladılar.