Şehit Polis Necmi Çakır’ın ailesine bayram ziyareti

Özel Harekat Polis Memuru Necmi Çakır’ın ailesini ziyaret eden Başkanlar Sarıalioğlu, Terzioğlu ve Ayaz, baba Fahri Çakır ve ailesinin bayramını kutladılar.

Ramazan Bayramı nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Mustafa Özbek, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Emniyet Müdür Vekili Tayfun Demirci, Belediye Meclis Üyesi Emin Bilgin, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Şehit Polis Necmi Çakır’ın ailesini ve kabrini ziyaret ettiler.

5 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde görev yaptığı esnada şehit düşen Özel Harekat Polis Memuru Necmi Çakır’ın babası Sıraağaç Mahallesi Muhtarı Fahri Çakır’ı evinde ziyaret eden protokol üyeleri Baba Çakır ve ailesinin bayramını kutladılar.

Baba Çakır ve aile üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, daha sonra mahalle merkezinde bulunan Şehit Çakır’ın kabrini ziyaret ettiler.

Şehit Polis Çakır’ın kabri başında Fatiha okuyan Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, tüm şehitler için dua ettiler.