BELEDİYEMİZDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ UYARISI

BELEDİYEMİZDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ UYARISI

Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle sahil şeridi boyunca yerlere gelişi güzel atılan çekirdek kabuklarının çevre kirliliğine neden olduğunu belirterek, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya devam etti.

Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Celal Kalyoncuoğlu, birçok vatandaşın parklarda oturdukları yerlere gelişi güzel çekirdek kabuğu atarak çevrenin kirlenmesine sebep olduğuna dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: "Duyarsız kişilerin bu sorumsuzluğu, çirkin bir görüntü oluşturmanın yanında ekolojik dengeye de zarar vererek, çimlerin kurumasına yol açıyor. Of sahilinde bir çok noktada çöp kutusu olmasına rağmen vatandaşlarımızın yerlere çekirdek kabuğu atmalarına anlam veremiyoruz. Taşların ve çimlerin arasında kalan çekirdek kabuklarının temizlenmesi çok kolay değil, bu bakımdan vatandaşlarımızdan biraz daha duyarlılık bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan ilçemizi bilerek kirletmemelerini önemle rica ediyoruz"

Temizlik İşleri Müdürü Kalyoncuoğlu, uyarılara uymayan ve bilerek yerlere çekirdek kabuğu atan vatandaşlara kabahatler kanununa göre cezai işlem uygulanacağını da sözlerine ekledi.

belediyemizden-cevre-temizligi-uyarisi (2).jpeg