Demokrasi Şehitlerimiz için Kur'an Tilaveti okutuldu

Demokrasi Şehitlerimiz için Kur'an Tilaveti okutuldu

Of Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için kuran tilaveti okutuldu.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamımız Eyüp Fırat ve siyasi parti temsilcileri ve diğer daire amirleri ile birlikte şehit yakınlarını ziyaret edip, şehitlerimizi mezarları başında rahmet ve minnetle andılar.

Öğlen namazından sonra Of Çarşıbaşı Büyük camisinde demokrasi şehitlerimiz için kuran tilaveti okutularak, Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Kaymakamımız Eyüp Fırat tarafından düzenlenen şükran yemeğinde Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, bir araya geldiler.

Başkanımız Sarıalioğlu, 15 Temmuz’da ülkenin çok ciddi bir badire atlattığını söyledi.

Milletin milli iradesi ve gücü sayesinde demokrasi ve cumhuriyetimize yönelik darbe girişiminin engellendiğini belirten Başkanımız Sarıalioğlu, "Ülkemiz, vatanımız ve demokrasimiz 15 Temmuz’da büyük bir sıkıntıdan dönmüştür. Milli irade ve güç sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelindiği gibi o günde cumhuriyetimize ve demokrasimize yönelik yapılan darbe oyununu bozduk. Her daim olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstererek, bir öldük, bin dirildik. Ben 15 Temmuz’da göğsünü kurşunlara karşı siper ederek, tankların altına yatarak demokrasiye ve cumhuriyetine sahip çıkan şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.