Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi ziyaret ettik

Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi ziyaret ettik

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamımız Eyüp Fırat, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamımız Eyüp Fırat ile birlikte ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla Şehit Necmi Çakır, Şehit Hüsnü Uyan ve Şehit Mehmet Karaca'nın evlerine konuk oldu.

Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, şehit ve gazilerin, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdıklarını belirterek, "Milletin milli iradesi ve gücü sayesinde demokrasi ve cumhuriyete yönelik kalkışılan darbe girişimi engellenmiştir. Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Türkiye büyük bir devlettir. Milletimiz büyük bir millettir. Ben bu ülke, vatan, millet ve bayrak için göğsünü kurşunlara siper eden tüm şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.