Başkan Sarıalioğlu’ndan personele performans uyarısı

Başkan Sarıalioğlu’ndan personele performans uyarısı

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, yaz yoğunluğu nedeniyle personelin performanslarını arttırmalarını istedi.

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Personel Genel Toplantısında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, personellere önemli uyarılarda bulundu.

Toplantıya Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Yazı İşleri Müdürü Osman Çakmak, Mali Hizmetler Müdürü Bayram Türk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Fen İşleri Müdürü Muhammet Yalçınkaya ve Zabıta Müdürü İsmail Sarıalioğlu ile memur, işçi ve firma çalışanları da katıldı.

Toplantıda konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar; “Üç yılı aşkın süredir birlikte görev yaptığımız Sayın Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Mali Hizmetler Müdürümüze de çok teşekkür ediyorum. Mali konularda sayın başkanımız bizlere istediğimizi verdi. Gerek işçi çalışanlarımız olsun, gerek memur çalışanlarımız olsun, sayın başkanımızdan talep ettiğimiz maddi desteği her zaman aldık. Bunun karşılığını da performanslarımızı daha çok arttırarak hem kendilerine hem de Of halkımıza vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açılamada; “Olağan istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirmek üzere buradayız. Yaklaşık 22 yıldır belediyemizin çeşitli kademelerinde Of’umuza hizmet edebilmek için çaba harcıyorum. Üç yılı aşkın süredir de Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde hem sizlere hem de Of’umuza katkı sunmaya çalışıyoruz. Güzel hizmetler sunabilmek için mücadele veriyoruz. Of’umuzun tabela nüfusu 41 bin olarak gözükse de şu anda yaz mevsimindeyiz. Gurbetçilerimizin çoğu Of’ta. Araç trafiğimiz çok yoğun. Şehir hareketliliği fazla. Mahalle sayımız çok. Hizmet alanımız geniş. Sizlerden performanslarınızı daha yukarı seviyelere taşımanızı bekliyorum. Halkımıza ve vatandaşlarımıza daha sağlıklı, daha kaliteli ve daha güzel hizmet edebilmek için sizlerin gayret göstermesini istiyorum. Özellikle Zabıta ekiplerimizden, Temizlik ekibimizden ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarımızın performanslarını arttırmalarını istiyorum. Güzel Of’umuz için var gücümüzle çalışmaya, hizmet etmeye gayret edelim” diye konuştu.