15 Temmuz Of'ta yeniden yaşanacak

15 Temmuz, 2016 yılında yaşanan hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Of’ta da anılacak.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin birinci yılı ülke genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle anılıyor.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü adıyla kutlanacak olan etkilikler kapsamında Of’ta 15 Temmuz gecesi anılacak.

Akşam Namazının Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nde kılınmasıyla başlanacak olan etkinlikte, Cami çıkışında cami önünde toplanacak olan protokol ve halk, Barbaros Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinden yürüyerek belediye meydanına ulaşacak.

Belediye Meydanında oluşturulan alanda ise Kur’an-ı Kerim, İlahiler ve şiirler okunacak. Çeşitli konuşmaların yapılacağı programda şehitler için de dua yapılacak.

Alanda kurulan sahne ve dev ekranda da canlı bağlantılar yapılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis’te yapacağı konuşma ve katılacağı programlardan canlı görüntüler sunulacak.

Program Sabah Namazı’nın Çarşıbaşı Büyük Camii’nde kılınmasıyla sona erecek.