Başkan Sarıalioğlu'ndan Kutlama Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti’nin kuruluşunun 16. Yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yayımladığı mesajda “14 Ağustos 2001 senesinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye siyasi tarihine dönüm noktası yaşatan AK Parti’nin kuruluşunun 16. yılını ilk günkü azimle, kararlılıkla ve dava bilinciyle karşılıyoruz. Kurulduğu ilk günden bu yana yoluna taş koymaya çalışılan, kapatılma tehditleri ile karşılaşan ama buna rağmen milletten aldığı güç ile hiçbir şekilde boyun eğmeyen ve her seferinde daha da güçlü bir şekilde milletine hizmet eden bir partidir AK Parti… 3 Kasım 2002’de iktidara geldikten sonra milletin iradesine her türlü sahip çıkan ve saygı duyan bir parti olan AK Parti, Türkiye’nin kaderini değiştirmiş ve Türk siyasi tarihine damga vurmuştur. AK Parti güçlü aile yapısı ile enkaz olarak aldığı Türkiye’yi ayağa kaldırmak için başlatılan dava yolunda gecesini gündüzüne katmıştır. AK Parti Türkiye’yi ekonomi, sağlık, eğitim, spor ve birçok konuda saygın bir dünya devleti konumuna getirmek için çalışmıştır. Benimsediği dava, her zaman milleti ve ülkesi için çalışmak olan AK Parti, yaptığı hizmetler ile milletin partisi haline gelmiş ve milletimizin dertlerine derman olmuş, olmaya da devam eden bir partidir. Milletin partisi olan AK Parti gönülleri fethetmiş, hizmet siyasetinin tek adresi olmuştur. En başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm teşkilat bu yolda çalışmalarını kararlılıkla sürdürmüştür. Şimdiye kadar girilen bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda başarısını kanıtlamıştır. Milletimizden aldığımız bu güç sayesinde çok daha büyük hedeflere emin adımlarla yürüyoruz. Bizler milletimizden aldığımız güç ile emin adımlarla daha büyük hedeflere doğru yürürken, bu devletin kötülüğünü, bölünmesini ve parçalanmasını isteyenler ellerinden geleni ardına koymayarak yolumuza taş koymaya çalışmışlardır. Ancak her defasında milletimiz üzerimize ve ülkemize oynanan bu oyunları görmüş ve oynanan oyunları bozmuştur. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayı ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletimiz bizlere inanarak ve dik durarak bu ülkenin kötülüğünü isteyen hainlere tokat atmıştır. Bu dakikadan sonra, bu kararlı ve azimli milletin karşısında kimsenin durmaya cesaret edemeyeceğini biliyoruz. Bu cennet vatan ve güzel millet için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Partimizin 16. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder ve başarılarla dolu daha nice 16 ak yıllara ulaşmamızı dilerim” dedi.