Tüm Bel-Sen’den Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Tüm Bel-Sen Trabzon Şube Başkanı Haydar Karsan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüm Belediye Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’a başarı dileklerini ileten Şube Başkanı Haydar Karsan, “Belediye’yi birlik beraberlik içerisinde yöneteceğiz” sözünden dolayı Sarıalioğlu’nu kutladı.

SARIALİOĞLU: “ORTAK PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Tüm Bel-Sen Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü Tüm Bel-Sen üyelerine teşekkür ederken ilerleyen günlerde belediye ile birlikte ortak projelerde gerçekleştireceklerini belirtti.