Başkan Sarıalioğlu'ndan Keçiören Başkanı Mustafa Ak'a Berat

Başkan Sarıalioğlu'ndan Keçiören Başkanı Mustafa Ak'a Berat

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kendisini ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a Fahri Hemşerilik Beratı takdim etti.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Amirleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Sarıalioğlu; “Of Belediyemiz ile Keçiören Belediyemiz 2005 yılında Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanlarından Oktay Saral beyin Belediye Başkanlığı döneminde kardeş belediye olmuştur. Bu gün de kardeş belediyemizin başkanı Sayın Mustafa Ak’ı ilçemizde ağırlamaktan son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.

Ankara’da ve Keçiören’de çok sayıda Oflu yaşadığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; “Karadenizimizin güzelliklerini yaşamak ve küçük bir hava değişimi için buralardayız. Kardeş belediyemiz olan Of Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Sayın başkanımıza ve sayın kaymakamımıza göstermiş oldukları güzel ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Kardeş belediyelerimizin birer nişanesi olarak adlarına birer park yapıyoruz. İnşallah Keçiören’de de Of’umuzun adının yer alacağı bir park inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Sarıalioğlu tarafından Başkan Ak’a Fahri Hemşehrilik Berat’ı takdim ederken Kaymakam Eyüp Fırat da kendisine Rahleli Kur’an-ı Kerim hediye etti.