Bakan Soylu'dan Oflu Polis Namık Öztel'e ziyaret

Maçka’da meydana gelen hain saldırıda yaralanan Oflu Polis memuru Namık Öztel’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Bakan Soylu, Öztel ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Maçka’da önceki gün yaşanan hain saldırıda Astsubay Kıdemli Başçavuş Serhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül şehit olurken Oflu Polis Memuru Namık Öztel ise yaralanmıştı.

Şehit Eren Bülbül’ün cenaze törenine katılmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan Namık Öztel’i ziyaret ederek doktorlarından bilgi aldı.

Polis Memuru Namık Öztel’in babası Cemal Öztel ve diğer yakınlarıyla da görüşen Bakan Soylu Baba Öztel ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Soylu’ya Vali Yücel Yavuz, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da eşlik etti.