Üsküdar Parkı Baştan Sona Yenileniyor

İlçenin en kalabalık ve en ilgi gören parklarından biri olan Sulaklı Mahallesindeki Üsküdar Parkı Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar ile baştan sona yenileniyor.

Bu noktadaki çalışmaları mümkün olan en kısa bir süre içerisinde tamamlayarak diğer bölgelerde çalışmalarına devam etmek isteyen Fen işleri ekipleri özellikle Üsküdar Parkını ilçenin örnek parkları arasına katmak için yoğun mesai yapıyorlar.

Yollarda aplikasyon çalışması yapılırken, ilçe genelinde ise park yenileme, kaldırım bordür ve tretuvar çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında sürdürüyor. Yol bakım, onarım ve park yenileme çalışmalarımız belirlenen program dahilinde büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar tüm mahallelerimizde sürdürülecektir” diye ifade etti.