Erol Kaya'dan Of Belediyesine ziyaret

Erol Kaya'dan Of Belediyesine ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Of Belediyesini ziyaret ederek Başkan Salim Salih Sarıalioğlu ve partililerle buluştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Of Belediyesini ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ve Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ile birlikte Of’a gelen Başkan Kaya, belediye girişinde Başkan Sarıalioğlu ve Daire Amirleri tarafından karşılandı.

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Parti Yöneticileri, Ana kademe, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Başkanı Terzioğlu’ndan belediye ve parti çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette partililere önemli mesajlar veren Kaya; “1994 yerel seçimlerinde Pendik Belediye Başkanlığı için aday olduk. Pendik’te ve İstanbul’da o zamanlar musluklardan su akmıyordu. Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımıza suyu haftada bir kez akıtma sözü verdik. Halımız ona bile razıydı ve inanamıyordu. Şükürler olsun bugün 24 saat kesintisiz su var. Şimdi insanlarımıza haftada yarım saat suyunuzu keseceğiz deseniz kıyamet kopar. Ak Parti hizmet çıtasını çok yükseltti” ifadelerini kullandı.

Siyasetin yüzde yüz başarıya ulaşmasının mümkün olmadığını ifade eden Kaya; “Yaptığımıza çalışmalar neticesinde ulaştığımız başarı yüzde yetmiş-seksen seviyelerindedir. Yüzde yirmi-otuzluk kısım yapamadıklarımızdır. Yıllarca yapımı süren ve bitirilemeyen Bolu tünelinden 15 km’lik Ovit Dağı Tüneli’ne geldik. İnşallah kısa bir süre içinde tamamlayarak hizmete açacağız. Müthiş bir proje. İlk kez geçenler anlata anlata bitiremeyecek. Bir süre sonra bu proje de eskiyecek ve sıradanlaşacak. Siyasette hiçbir zaman yüzde yüz başarı yoktur. Eğer bu olursa o gün siyaset ölür” diye konuştu.

Programa katılanlarla tek tek tanışan Kaya, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Of’tan ayrıldı.