Of'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl dönümü Of’ta düzenlenen resmi kutlama programı ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü Of’ta düzenlenen resmi törenle kutlandı. Hükümet Konağı yenileme çalışmaları nedeniyle kutlama töreni Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde yapıldı.

Törene Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tanju Tanrıverdi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Arıkan, AK Parti Of İlçe Başkan Vekili Bilal Durmuş, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Fabrika Müdürleri ile askeri personel katıldı.

Kaymakam Fırat, Jandarma Komutanı Tanrıverdi ve Başkan Sarıalioğlu’nun anıta çelenk sunduğu tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Personel Üsteğmen Mustafa Özbek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Törenin ardından Kaymakam Fırat, makamında tebrikleri kabul etti. Çay ikramı ve sohbetle devam eden programa Kaymakam Fırat’ın yanı sıra, Başkan Sarıalioğlu, Komutan Tanrıverdi, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Daire Amirleri katıldı.