Başkan Sarıalioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu mesajında, "Milletçe el ele ve gönül birliği içinde kazandığımız zaferlerden aldığımız güç ile hep birlikte yeni Türkiye hedefine doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Büyük mücadeleler ve büyük savaşlar sonrasında kazanılan ve emanet edilen vatan topraklarını korumak ve sonsuza kadar yaşatmanın herkesin görevi olduğuna da ifade eden Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"30 Ağustos mücadelesi, tarihte eşine ender rastlanabilecek bir zaferle sonuçlanmıştır. Şunu hatırlamalıyız ki, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik içinde Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmış ve şanlı ordusuyla tek bir yürek halinde bağımsızlığına, birlik ve beraberliğine yönelen her tehlike karşısında canını ortaya koymaktan çekinmeyen Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ebediyete dek bu topraklarda hür yaşamaya devam edecektir. Hep birlikte yeni Türkiye hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türk milletinin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini ve vatan topraklarına olan sevgisini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu düşünce ve duygu yoğunluğu içerisinde eşsiz zaferler kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlık ve hürriyet uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum"