Başkan Sarıalioğlu'ndan geleneksel bayramlaşmaya davet

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tüm Ofluları bayramın birinci günü 1 Eylül Cuma (yarın) Of Belediye Başkanlık Makamında saat 08.00'de düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.

Of'ta, Ramazan ve Kurban bayramlarının vazgeçilmezi olan bayramlaşma geleneğinin adresi yine Of Belediye Başkanlığı olacak. Kurban Bayramı'nın birinci günü 1 Eylül Cuma (yarın) saat 08.00'de başlayacak geleneksel bayramlaşma programına tüm Of protokolü katılacak.

Of Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına tüm hemşehrilerini davet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kentin uzun yıllar aksatmadan sürdürdüğü geleneksel bayramlaşma programının yine Of Belediye Başkanlığında olacağını ifade ederek, Ofluların her bayram olduğu gibi yine bu meydanda kucaklaşacağını söyledi.

kurban-bayrami-bayramlasma-davet.jpg